KOMPETENS FRÅN IDÉ TILL LANSERING

Mångårig kunskap för såväl etablerade företag som start-ups

TJÄNSTER

Tekniska expert- och utvecklingstjänster inom embedded, kommunikation, teknisk IT, och industrialisering med branschoberoende teknik och utvecklingsmetodik. Hög teknisk kompetens och stor industriell erfarenhet att utveckla avancerade produkter och system. Vi utvecklar ständigt vår expertis och utvecklar vår kompetens i takt med att marknaden förändras. Vi levererar i nära samarbete med våra kunder. Alltid med kundfokus. Vi erbjuder flexibla kommersiella modeller som skräddarsys per kund eller projekt för att leverera största möjliga värde hos våra kunder. Vi levererar allt från enstaka tekniska experter, till hela team eller helhetsåtaganden. En bra dag på jobbet för oss är när våra kunder anser att vi har gjort det omöjliga möjligt!

Coding

PROJEKT

Vi arbetar med fantastiska kunder och i teknikens framkant. Om du vill veta mer, tryck dig vidare på länken nedan.

INNOVATION LABS

Innovation Labs fokuserar på att hjälpa entreprenörer och intraprenörer. De som gör Innovation Labs till din perfekta teknologipartner är att vi vågar tänka annorlunda. Det finns många bolag som drivs av duktiga affärsmän/kvinnor som har begränsad teknisk kunskap och då tror vi att man skall ha ett annat sätt att arbeta tillsammans. Vi jobbar nära kunden, som en del av kundens interna utvecklingsgrupp fast med full tillgång till all den kompetensen ett stort utvecklings- och teknikbolag som Tritech kan erbjuda. När projektet lanseras kommersiellt vill vi känna samma glädje och stolthet som kunden.

Group of people with VR Headset

PRODUKTER

Ledande teknologi - ledande produkter - ledande leverantörer. Produkterna kommer ifrån en kombination av väletablerade leverantörer och nischade producenter inom områden som t ex Computer-on-Modules, Box-datorer, industriella datalagrings- och nätverksprodukter. Produkterna kan tillsammans med våra tjänster skapa skräddarsydda lösningar som integreras ihop till en helhet. Vårt löfte är att vi kan leverera snabbare, med högre kvalitet och mer kostnadseffektivt än vad man kan finna någon annanstans på marknaden.

Computer Circuit Board Macro