June 23, 2020

I januari 2020 köpte vi på Tritech upp FindOut Technologies. Logiken bakom detta beslut är ganska uppenbar, vi lyckades genom förvärvet utöka vår kompetens och vårt erbjudande inom högnivåprogrammering och visualisering. Vad som inte är lika uppenbart är dock hur Tritech och FindOut hänger ihop. De har nämligen båda formats av Peter Roos.

Men vem är då denna Peter? Jo, själv beskriver han sig lite skämtsamt som familjens svarta...

June 10, 2020

”Jag är quarterback!” så beskriver Jenny Roos sin roll. Att vara projektledare, och dessutom konsult, handlar nämligen om att snabbt sätta sig in i situationer och leda teamet i rätt riktning. Speciellt i detta projekt. Jenny är just nu uppslukad i arbetet med att säkerställa produktion av livsuppehållande maskiner hos en av våra kunder inom MedTech.

När jag träffar Jenny är det svårt att tro att hon bara jobbat här i lite mer...

June 3, 2020

”Jag visste nog inte riktigt vad jag hade sökt”, det är förklaringen till hur August Bergh trillade in på teknisk fysik. Men varför han valde att skriva ex-jobb genom Tritech och DataPath har han dock ett bättre svar på, "allt som har med rymden att göra är ju superhäftigt". Och att August projekt är superhäftigt är jag verkligen beredd att skriva under på.
 

Datapath gör bland annat paraboler som används i områden utan täcknin...

June 2, 2020

”Bara det att vi lyckades känns jävligt häftigt” säger Douglas Eriksson, som tillsammans med Niclas Bassili skriver exjobb för Novige via Tritech. Ex-jobbet har nämligen bjudit på diverse utmaningar, och killarna är väldigt stolta över vad de faktiskt lyckats lösa sin uppgift. Inte bara för att det är att det är kul att lyckas, utan även för att deras fynd kan komma att revolutionera framtidens energiförsörjning. ”…de har...

May 25, 2020

Kvantkryptografi, satelliter och framtidens vågkraft. Våra ex-jobbare är just nu igång med att skriva de sista raderna på sina masteruppsatser. Och de är alla rörande överens, det som har varit absolut sämst är rapportskrivandet och byråkratin på respektive skola. Men vad har egentligen varit bäst? Och vad har projekten gått ut på? Jag har fått förmånen att träffa Andreas, August, Niclas och Douglas som alla skrivit ex-jobb hä...

March 10, 2020

Dean Tosic har utsetts till ny VD för Tritech och tillträdde sin tjänst 9 mars 2020 . Dean har en lång erfarenhet från ledande befattningar inom industriföretag såväl som konsultverksamheter. Han kommer senast från Altran där han verkat som Divisionsdirektör för Industridivisionen i Skandinavien.

"Jag är oerhört glad över att ha fått ägarnas förtroende att leda Tritech. Med intåget av 5G, högre tillgänglighet av sensorer och en...

March 2, 2020

Efter ett mycket starkt 2019 tar bolaget nästa steg och utökar ledning och säljstyrka med Ted Mattsson. Ted börjar den 2 mars som Strategic Account Manager med fokus på produkt- och lösningsaffärer. Ted kommer närmast ifrån Sensor ECS AB där han har jobbat som VD sedan 2007. Ted har mer än 20 års erfarenhet inom inbyggda system och har tidigare jobbat med Tritech Solutions VD, Jörgen Carlsson.

Ted kommer att ingå i företagets l...

February 6, 2020

Tritech Solutions fortsätter att växa snabbt och har haft en tillväxtökning med 38% under 2019. Sedan 2016 har bolaget nära tredubblat sin omsättning. 
 
Vår ambition är lönsam kontrollerad tillväxt där vi aldrig får göra avkall på kundnytta och effektivitet. Vi har kontinuerligt vässat vår COS (cost of sales) utan att minska servicenivån till våra nyckelkunder för att säkerställa vår konkurrenskraft och fortsatt branschledan...

January 31, 2020

Tritech Technology förvärvar FindOut Technologies med verksamhet i Stockholm och Linköping

Utvecklingshuset för intelligenta produkter och system, Tritech Technology AB, har idag förvärvat FindOut Technologies AB med c:a 35 medarbetare i Stockholm och Linköping.

Förvärvet är ett mycket viktigt komplement i Tritechs fortsatta ambitioner att bli det ledande utvecklingshuset i Norden för intelligenta produkter och system. FindOut k...

January 27, 2020

Sedan årsskiftet har vår Hasse Wikman tagit över som tillförordnad VD för Tritech Technology. Han kvarstår som VD till dess tillträdande VD är på plats i början av mars. Vi ser fram emot det och är spända på vilka möjligheter vi har framför oss. 

En närmare presentation av tillträdande VD kommer under februari. Stay tuned

Please reload

CATEGORIES
Please reload

LATEST NEWS

Ett nygammalt samarbete

23/06/2020

1/3
Please reload

Go back to Home page
  • Facebook - Grey Circle
  • LinkedIn - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle
  • Facebook - Grey Circle
  • LinkedIn - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle

Social links

Contact

Sundbyberg Tel. +46 8 410 120 00

Göteborg      Tel. +46 31 763 38 00

Helsingfors  Tel. +35 8 40 829 76 60

info@tritech.se

Contact us

NOTE: According to the GDPR, we ask you not to provide any personal information in the message field above.