VI ÄR TRITECH

1999 myntade Kevin Ashton begreppet ”Internet of Things”. Då hade vi redan jobbat med tekniken i åtta år. Tritech grundades 1991 och redan från start har vi jobbat med teknik i framkant. Eller som vi brukar säga ”Nästa grej är vår grej”.

Tritech är ett komplett utvecklingshus. Vi tar oss an helhetsåtaganden likväl som expertuppdrag där vi erbjuder tjänster inom produktutveckling, projektledning och produktionsnära verksamhetsutveckling. Med våra team av ingenjörer och affärsutvecklare hjälper vi våra kunder att skräddarsy innovativa och kostnadseffektiva lösningar för framtiden. Vår kompetens sträcker sig från sensor till applikation och moln och vi har tekniska experter inom elektronikkonstruktion, inbyggd mjukvaruutveckling, applikationsutveckling, projektledning och verksamhetsutveckling.

Vi känner till utmaningarna med att utveckla produkter, på riktigt. Hittills har utvecklat över 600 lösningar, och vi erbjuder kundanpassade produkter och lösningar via Tritech Solutions samt visualiseringsverktyg via FindOut Technologies.

Vi arbetar inom flertalet branscher. Ofta har produkterna och systemen höga krav på tillgänglighet, tillförlitlighet och säkerhet. För oss står kunden alltid i fokus och allt vi gör skall alltid generera hållbar affärsnytta. 

 

Ta kontakt med oss för att få veta mer om vad vi kan göra för er!

 

EN DEL AV PREVAS

Sedan januari 2021 är vi, tillsammans med våra dotterbolag och systerbolag, en del av Prevas AB. Prevas är ett utvecklingshus med en bred kompetens inom produktionsutveckling och produktutveckling.

Tillsammans är vi en grupp av företag som har ett starkt erbjudande, kombinerat med en mycket bra geografisk täckning och en kundbas som omfattar majoriteten av de största företagen i Sverige som har egen forskning och utvecklingsverksamhet. Totalt är vi 800 medarbetare som brinner för att göra gott med teknikens möjligheter.

prevas-logo-cent-retina.png
 
 

KVALITET & MILJÖ

KVALITETSPOLICY

Tritech skall leverera rätt resultat vid rätt tidpunkt och till rätt kostnad på ett sätt som motsvarar våra kunders förväntningar. För att läsa mer se PDF.

CERTIFIKAT

Tritech är certifierade enligt ISO 9001:2015 och ISO 14001:2015. Vi är också certifierad leverantör av produkter och tjänster i enlighet med Achilles Power & Tech för bl.a. kommunikationslösningar och lagringsprodukter. Vidare följer vi naturligtvis tillämpliga lagar och relaterade direktiv.
 

Se certifieringar i PDF:

- CERT 9001-0220

- CERT 14001-0220

- ACHILLES

KONFLIKTMINERALER

Vi säkerställer att vi ej arbetar med mineraler av Guld (Au), Tantal (Ta), Volfram (W), tenn (Sn) som bryts i konfliktområden. Detta uttalande är baserat på information från våra underleverantörer. För att läsa mer se PDF.

MILJÖPOLICY

Tritech skall bedriva verksamheten på ett sådant sätt att slitage på miljö och naturresurser minimeras. För att läsa mer se PDF.

Cloudy Day
SveCert_ISO_9001.gif