Experter på intelligenta system för framtiden.

VI ÄR TRITECH

Med våra team av ingenjörer och  affärsutvecklare hjälper vi våra kunder att skräddarsy innovativa och kostnadseffektiva lösningar för framtiden. Vi är experter på tjänster och produkter för uppkopplade industriella system, Internet of Things. Smart teknik i framkant helt enkelt! 

 

Vi arbetar inom flertalet branscher. Ofta har produkterna och systemen höga krav på tillgänglighet, tillförlitlighet och säkerhet. Men teknik skall inte bara vara smart och göra häftiga saker. För oss står kunden alltid i fokus och allt vi gör skall alltid generera hållbar affärsnytta.

 

Tritech grundades 1991 och har ca 130 anställda i Stockholm och Göteborg. Vi har tagit fler än 600 produkter och lösningar till marknaden.

 

LEDNING

Tritech levererar helhetslösningar från idé till färdig produkt. Vi levererar i nära samarbete med våra kunder och värdesätter god kommunikation.

Vi erbjuder flexibla kommersiella modeller som skräddarsys per kund eller projekt.

Våra lösningar kan vara helt skräddarsydda och anpassade eller omfatta tredjepartsprodukter som integreras till en helhet.

Vårt löfte är att vi kan leverera snabbare, med högre kvalitet och mer kostnadseffektivt än vad man kan finna någon annanstans på marknaden.

 
 

KVALITET & MILJÖ

KVALITETSPOLICY

Tritech skall leverera rätt resultat vid rätt tidpunkt och till rätt kostnad på ett sätt som motsvarar våra kunders förväntningar. För att läsa mer se PDF.

CERTIFIKAT

Tritech är certifierade enligt ISO 9001:2015 och ISO 14001:2015. Vi är också certifierad leverantör av produkter och tjänster i enlighet med Achilles Power & Tech för bl.a. kommunikationslösningar och lagringsprodukter. Vidare följer vi naturligtvis tillämpliga lagar och relaterade direktiv.
 

Se certifieringar i PDF:

- CERT 9001-0220

- CERT 14001-0220

- ACHILLES

KONFLIKTMINERALER

Vi säkerställer att vi ej arbetar med mineraler av Guld (Au), Tantal (Ta), Volfram (W), tenn (Sn) som bryts i konfliktområden. Detta uttalande är baserat på information från våra underleverantörer. För att läsa mer se PDF.

MILJÖPOLICY

Tritech skall bedriva verksamheten på ett sådant sätt att slitage på miljö och naturresurser minimeras. För att läsa mer se PDF.

Kontakt

Sundbyberg Tel. +46 8 410 120 00

Göteborg      Tel. +46 31 763 38 00

Helsingfors  Tel. +35 8 40 829 76 60

info@tritech.se

  • Facebook - Grey Circle
  • LinkedIn - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle

Sociala medielänkar