Tritech har nya exjobbare

Johanna: Jag är en kreativ mekatronikstudent från KTH med intresse för problemlösning och matte. Jag påbörjade mina studier våren 2012 ??inom matematik på Stockholms Universitet, men insåg snabbt att ingenjörsyrket lockade mer och nu är jag plötsligt snart klar med mina 5 år på KTH. När jag inte exjobbar tycker jag det är kul att resa, laga vegetarisk mat och att fixa med mina krukväxter.

Petter: Jag läser mitt sista år på Mekatronik-mastern på KTH och trivs som bäst med en lödpenna och en kopp kaffe nära till hands. Jag är även väldigt sportintresserad och försöker även tvinga fram ett friluftsintresse genom att köpa alldeles för dyra funktionsprylar.

VAD HAR NI FÖR FÖRVÄNTNINGAR PÅ DENNA PERIOD?

Johanna: Mina förväntningar är att få lära mig mycket och få en inblick i livet som konsult.

Petter: Jag hoppas att den här våren ger en bra inblick i hur det är att arbeta som teknik-konsult. Sedan hoppas jag att exjobbet ger mig chansen att nörda ner mig riktigt mycket inom ett ämne och även bygga någonting tufft som fungerar precis så som man tänkt.

HUR KOMMER DET SIG ATT NI VILLE GÖRA EXJOBB HOS TRITECH?

Johanna: När jag började leta efter företag att skriva mitt exjobb på var Tritech det som uppfyllde flest av mina önskemål. Jag ville utmanas, men också inspireras av mina kollegor och av arbetsmiljön. Det känns som att man snabbt blir en del i gänget här på Tritech, snarare än en i mängden, vilket jag verkligen uppskattar.

Petter: Jag har hört väldigt bra saker om Tritech från olika håll och efter att ha besökt kontoret så kändes det helt rätt att spendera våren här.

Vi önskar er hjärtligt välkomna till Tritech och lycka till med exjobben!