Tritech expanderar

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Efter ett starkt 2016 tar bolaget nästa naturliga steg och utökar säljavdelningen med en stark Strategic Account manager med fokus på produkt- och lösningsaffärer. Anders Gustafsson kommer ifrån Elektronix där han jobbade som Sales Manager med inriktningen Industrial Solutions. Anders har mer än 10 års erfarenhet av försäljning utav embeddedprodukter med integration av kunds mjukvara och har tidigare jobbat med Tritech Solutions VD, Jörgen Carlsson.

 

Rollen innebär ansvar för både produkter och lösningar, en kombination av hård- och mjukvara. Han ser bolaget med sin ingenjörskompetens inom både hård- och mjukvaruutveckling som mycket spännande och har vana av att driva större affärer hela vägen från idé-stadiet till färdig leverans.

 

”Självklart finns utmaningar som det faktum att många projekt tar lång tid och tajming spelar stor roll för framgång, något man inte alltid kan påverka. Men jag lockades av Tritech speciellt för att man kan erbjuda kunderna kompletta system med både hård- och mjukvara, baserat på både COTS-lösningar och utvecklingsprojekt.”, säger Anders Gustafsson.


Jörgen Carlsson ser alla förutsättningar för fortsatt stark, lönsam tillväxt där kundnöjdhet är en förutsättning för framgång. Speciellt användbar, enligt Jörgen, blir Anders erfarenhet som affärsman, vilket är nödvändigt speciellt i ett teknikbolag som Tritech.

 

” Vi är mycket nöjda med att ha rekryterat Anders. Han har såväl gedigen erfarenhet som mycket goda ”track records” inom embeddedbranschen. Med Anders kompetens och kontaktnät tillför vi en ny dimension i ett redan framgångsrikt team. Vi ser fram emot ett mycket lovande 2017.” , Jörgen Carlsson

 

Kontaktperson: Jörgen Carlsson

 

 

Dela på Facebook
Dela i Twitter
Dela i LinkedIn
Dela i Google+
Gilla denna nyhet
Please reload

  • Facebook - Grey Circle
  • LinkedIn - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle

Sociala medielänkar

Kontor

Sundbyberg Tel. +46 8 410 120 00

Göteborg      Tel. +46 31 763 38 00

Linköping Tel. +46 13 211 880

Helsingfors  Tel. +35 8 40 829 76 60

Kontakta oss

OBS: Enligt GDPR-lagen ber vi er att ej uppge några personuppgifter i fritextfältet ovan.