Teknikkväll: Test Framework

TEST FRAMEWORK

 

När vi mjukvaruutvecklare inom inbyggda system ska testa vår kod så har vi ofta andra utmaningar än när man utvecklar tex. applikationer. Vi vill gärna testa så mycket som möjligt på den riktiga hårdvaran, men det kan vara en utmaning att läsa ut data vi behöver för testen, och simulera alla scenarion vi vill testa.

 

Under den här teknikkvällen ska vi prata om hur vi har löst olika problem inom några projekt på Tritech, och diskutera för och nackdelar med olika lösningar och verktyg. Vi kommer också att gå igenom vad Tritech Test Framework är och hur man använder det.

Som bäddat för en lärorik och intressant teknikkväll á la Tritech!

 

Vill du vara med på en av våra teknikkvällar?
Maila oss på
info@tritech.se 

 

 

 

Taggar:

Dela på Facebook
Dela i Twitter
Dela i LinkedIn
Dela i Google+
Gilla denna nyhet
Please reload

Kontakt

Sundbyberg Tel. +46 8 410 120 00

Göteborg      Tel. +46 31 763 38 00

Helsingfors  Tel. +35 8 40 829 76 60

info@tritech.se

  • Facebook - Grey Circle
  • LinkedIn - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle

Sociala medielänkar