Hälsa på Tritechs nya exjobbare

SÄG HEJ TILL TRITECHS SENASTE EXJOBB-TILLSKOTT

De kommer under exjobbet att titta på olika autentiseringsmodeller för att identifiera en korrupt nod i ett IoT nätverk. Det vill säga, en nod där nycklar som vanligtvis används för autentisering blivit stulna. De kommer sedan skapa ett protokoll och implementera det i Tritechs demosystem.

Viktor Selleby

Viktor Selleby heter jag och började läsa teknisk nanovetenskap vid LTH hösten 2012. Jag märkte däremot ganska snabbt att nanovetenskap inte riktigt var min grej så året därpå bytte jag till InfoCom och har under tiden som masterstudent specialiserat mig mot säkerhet och trivs mycket bättre. Under i stort sett hela studieperioden har jag även jobbat deltid på Systembolaget där ett intresse för mat och dryck (helst i kombination) har vuxit fram.

Jag hoppas att vi under den här perioden får möjlighet att omsätta all den teoretiska kunskapen vi samlat på oss under studietiden till någonting praktiskt och förhoppningsvis användbart.

Varför valde du Tritech?

Man kan fråga sig hur det kommer sig att en lundastudent gör exjobb på ett företag i Stockholm. Sanningen är att jag inte visste att Tritech fanns innan vi började söka men när vi började googla på möjiga exjobb fastnade både jag och Anton för Tritech efter att ha tagit del av den information som finns på hemsidan. Efter att sedan ha bollat lite idéer fram och tillbaka stärktes min positiva bild av företaget och det kändes självklart att skriva exjobbet här.

Anton Lin

Jag är en entusiastisk applikations-utvecklare som pluggar sista året på civilingenjör IT på LTH. Jag har en nyfiken inställning till det mesta men intressen som står ut lite extra är musik, film och mat. Särskilt film, där spenderar jag lite för mycket tid.

Jag hoppas på att få en inblick i hur livet kan se ut som konsult samt utveckla mina kunskaper inom inbyggda system. Det hade varit ball! Mer projektspecifikt så hade det varit riktigt nice att få ta fram en säkerhetslösning som kan lägga grund för vidare arbete. Alltså, inte bara läggas på hyllan när exjobbet är över.

Varför valde du Tritech?

När vi sökte exjobb var Tritech ett av få företag vars hemsida informerade om spännande projekt som var på gång in-house samt förmedlade en känsla om den företagskultur som rådde. Vi blev ganska sålda på direkten och tyckte att dels fokusområdet i sig -inbyggda system- samt just hänget på företaget verkade fett trevligt.

Handledare: Simon Johansson

Tritech önskar Viktor & Anton hjärtligt välkomna!

Är du intresserad av att göra exjobb på Tritech? SKICKA ANSÖKAN