Tritech tar plats på Elkom

 

 

Tritech har tidigare i år öppnat finsk filial och rekryterat Jari Laurinen som Regional Sales Manager i Finland. Ett naturligt nästa steg är att visa den finska marknaden att vi finns och vad vi gör. Därför kommer vi att ta plats på en av de ledanden mässorna för professionell elektronik i Europa - Elkom, i Helsingfors. Mässan är en form utav kommunikation- och informationsplattform där de utställande företagen ges möjlighet att visa upp sig och besökare kan hitta djupgående och omfattande information om de senaste tekniknyheterna i sin bransch. Vad vore bättre som ny på finska marknaden än att finnas mitt i surret av utveckling, trender och produkter, mässan den 10-12 oktober i Helsingfors. 

Dela på Facebook
Dela i Twitter
Dela i LinkedIn
Dela i Google+
Gilla denna nyhet
Please reload

Kontakt

Sundbyberg Tel. +46 8 410 120 00

Göteborg      Tel. +46 31 763 38 00

Helsingfors  Tel. +35 8 40 829 76 60

info@tritech.se

  • Facebook - Grey Circle
  • LinkedIn - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle

Sociala medielänkar