Tritech tar plats på Elkom


Tritech har tidigare i år öppnat finsk filial och rekryterat Jari Laurinen som Regional Sales Manager i Finland. Ett naturligt nästa steg är att visa den finska marknaden att vi finns och vad vi gör. Därför kommer vi att ta plats på en av de ledanden mässorna för professionell elektronik i Europa - Elkom, i Helsingfors. Mässan är en form utav kommunikation- och informationsplattform där de utställande företagen ges möjlighet att visa upp sig och besökare kan hitta djupgående och omfattande information om de senaste tekniknyheterna i sin bransch. Vad vore bättre som ny på finska marknaden än att finnas mitt i surret av utveckling, trender och produkter, mässan den 10-12 oktober i Helsingfors.

  • Facebook - Grey Circle
  • LinkedIn - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle

Sociala medielänkar

Kontor

Solna (HQ) Tel. +46 8 410 120 00

Göteborg      Tel. +46 31 763 38 00

Linköping Tel. +46 13 211 880

Helsingfors  Tel. +35 8 40 829 76 60

Kontakta oss

OBS: Enligt GDPR-lagen ber vi er att ej uppge några personuppgifter i fritextfältet ovan.