Tritech tar fokus på Startup’s

Tritech vänder blicken mot Startup’s via Tritech Innovation Labs

 

Startups har briljanta idéer och vet vad som krävs för produkter och tjänster skall kunna säljas och marknadsföras enligt plan. I flera fall saknar dock Startups den tekniska kunskapen som krävs för att förverkliga målen. Länken däremellan är Tritech Innovation Labs. Vi talar så man begriper! Alltid full fart framåt! Vi förstår att det finns många anledningar till att en Startup måste lansera så snart som möjligt. 

 

Med de ingångsvärdena var vi, Åke Wernelind VD på Tritech och Fredrik Danelius, ansvarig för erbjudanden ”Innovation Labs” på Sthlm Tech Fest. Och som förväntat när man använder buzz-ord som ”tech” och ”startup” i samma mening var hela stan där och några till. Det räcker dock inte att bara vända sig till entreprenörer och Startups som målgrupp. Hela ekosystemet är viktigt (investerare, ”influencers”, entreprenörer, utvecklare, …).  

 

Vi kom i alla fall stärkta från Sthlm Tech Fest att ”Tritech Innovation Labs” har en tydlig plats bland Startups. Det finns ett stort behov att snabbt och kostnadseffektiv ta en produkt eller tjänst till marknaden, med fokus ”lansering så snabbt som möjligt” utan att det alla gånger finns klara specar, tydlighet i tekniska vägval eller exakt hur man löser vissa saker, men ändå göra det. Där kommer ”Tritech Innovation Labs” in. Pedagogiska. Snabba. Helhetslösande. Flexibla.

 

/Åke Wernelind & Fredrik Danelius

 

 

Läs mer om Tritech Innovation Labs


Kontaktperson för Tritech Innovation Labs är Fredrik Danelius

 

 

 

 

Dela på Facebook
Dela i Twitter
Dela i LinkedIn
Dela i Google+
Gilla denna nyhet
Please reload

  • Facebook - Grey Circle
  • LinkedIn - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle

Sociala medielänkar

Kontor

Solna (HQ) Tel. +46 8 410 120 00

Göteborg      Tel. +46 31 763 38 00

Linköping Tel. +46 13 211 880

Helsingfors  Tel. +35 8 40 829 76 60

Kontakta oss

OBS: Enligt GDPR-lagen ber vi er att ej uppge några personuppgifter i fritextfältet ovan.