C++ Sthlm MeetUp @Tritech

 

För fjärde gången står Tritech som stolt host av C++ Stockholms MeetUp som möts för att nätverka, lyssna på föredrag och byta erfarenheter. Den 14e september öppnar dörrarna kl.17:30 hos Tritech i Sunsbyberg, på temat "C++ Developer MeetUp" och du som är intresserad av att veta mer om upplägget och anmäla dig till gruppen kan kika på deras meetup-sida för mer info.

 

Tritech är host för event som på olika vis är knutna till Tech-världen. Vanligtvis är det grupper och organisationer som håller möten för diskussioner, seminarier eller hackatons och andra tech-inspirerade temakvällar. Vi erbjuder en plats att hålla till på samt lite dryck och tilltugg eftersom vi vill främja organisationer och grupper inom Tech-branschen och för att vi tycker nätverkande är ett utmärkt verktyg för att hålla sig uppdaterad om det senaste!

Dela på Facebook
Dela i Twitter
Dela i LinkedIn
Dela i Google+
Gilla denna nyhet
Please reload

Kontakt

Sundbyberg Tel. +46 8 410 120 00

Göteborg      Tel. +46 31 763 38 00

Helsingfors  Tel. +35 8 40 829 76 60

info@tritech.se

  • Facebook - Grey Circle
  • LinkedIn - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle

Sociala medielänkar