Intelligence at the edge - ECS 2017


Tritech närmar sig sin högtrycksmånad vad gäller mässor och event. Bland annat närvarar vi på Embedded Conference Scandinavia, där vi bidrar med två talare och visar upp en av våra uppskattade StartUp-tjänster: Tritech Innovation Labs.

Fredrik Danelius om Tritech Innovation Labs

Ibland måste man tänka nytt och lite annorlunda och det har Tritech gjort med sitt nya affärsområde Innovation Labs. Vi har själva vart entreprenörer och förstår de unika utmaningar man har för att kunna förverkliga sina drömmar. Därför har vi anpassat vårt arbetssätt och blir din teknikguide genom hela resan från idé till lansering. För att ge dig en verkligt bra start i ditt teknikprojekt har vi tagit fram ett kostnadsfritt startpaket som ger dig en mycket bra uppfattning om vad som behöver göras, hur lång tid det tar och ungefär vad det kommer att kosta. Kom bort till monter 59 så berättar jag mer! - Fredrik Danelius

Patrik Björklund pratar om Intelligence at the edge

Avancerade visionsystem, autonoma fordon, medical imaging, fog computing och många andra applikationer kräver hög prestanda. Många uppgifter kräver kraftfulla, inbyggda system med snabba processorer och ibland även diskreta GPU:er. Att göra egna konstruktioner från komponentnivå är ofta orealistiskt på grund av både kommersiella och tekniska orsaker, men ett ökande utbud av moduler och kort finns tillgängliga för industrins hårdvarukonstruktörer. Det finns också en framväxande marknad av kompletta mycket kraftfulla COTS-system som lämpar sig för applikationer som industriell automation och transport. I den här presentationen tar vi en titt på vilka utmaningar som finns och exempel på lösningar som står till buds.

7e nov, 16:30 (track 3)

Tritechs VD, Åke Wernelind pratar om hur man skapar struktur i datasamlings-kaoset

Inom radioteknik når nya standarder, protokoll, modulationstekniker, frekvenser, etc oss varje dag och det dyker upp nya initiativ hela tiden. Hur skapa struktur i allt detta? Tritech har utvecklat en modell för att hitta den mest optimala lösningen för ett givet scenario, baserat på 11 parametrar som ska analyseras. Modellen är byggd på datainsamling från år av olika implementationer i flera branscher -alltid med mål att hitta den optimala lösningen för varje situation.

8e nov, 09:15 (track 4)

_____________________________________________________

Tritech

Tritech är ett tekniskt utvecklingshus som tar fram intelligenta produkter och system för att realisera nya innovationer, tjänster och prylar inom IoT. Vi är ett produktutvecklingsbolag för såväl större etablerade bolag som start-ups inom industrin. Vi jobbar nära hårdvaran och kan hjälpa våra kunder i hela processen, från idéframtagande till färdig produkt.

Läs mer om Tritech Innovation Labs

Läs mer om Tritechs produkter och partners

Gå till Tritechs produktweb

NYCKELORD

Tritech, Tritech Technology, Tritech Technology AB, Tritech Innovation Labs, TIL, Tritech Solutions, IoT produkter, IoT lösningar, Embeddedprodukter, Inbyggda produkter och lösningar, Embedded Conference Scandinavia 2017, ECS 2017, monter 59, projektledning, problemlösning, ingenjörskonst, teknikprojekt