TEC Göteborg 2018

 

PRODUKTER , TJÄNSTER & LÖSNINGAR

 

Tritech är i år med på TEC som hålls den 25/1 i Eriksbergshallen – Quality Hotel 11.

Medarbetare från våra verksamheter i Göteborg och Sundbyberg, finns på plats för att berätta om våra erbjudanden inom embedded och industriell IoT, som innefattar produktutvecklingstjänster, kompletta projektåtaganden och standardprodukter från våra partners.

Vi kommer att visa exempel på produktplattformar från små processormoduler, till kompletta, kraftfulla fläktlösa system för fordon, liksom färdiga kundprodukter som tagits fram för olika IoT-applikationer. Tritech Göteborg kommer också att demonstrera vårt erbjudande inom Embedded Linux.  Klockan 9.05 står Tritech på scenen och har en presentation som vi kallar ”Intelligence at the edge”, och som handlar om de växande behoven av inbyggda högprestanda plattformar för användningsområden som maskinseende, deep learning, datakommunikation m.m.

Vi står redo i monter 44, välkomna!

 

> Registrera dig till TEC Gbg

> Kontakta oss direkt

> Till produkterna

Dela på Facebook
Dela i Twitter
Dela i LinkedIn
Dela i Google+
Gilla denna nyhet
Please reload

Kontakt

Sundbyberg Tel. +46 8 410 120 00

Göteborg      Tel. +46 31 763 38 00

Helsingfors  Tel. +35 8 40 829 76 60

info@tritech.se

  • Facebook - Grey Circle
  • LinkedIn - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle

Sociala medielänkar