TEC Göteborg 2018


PRODUKTER , TJÄNSTER & LÖSNINGAR

Tritech är i år med på TEC som hålls den 25/1 i Eriksbergshallen – Quality Hotel 11.

Medarbetare från våra verksamheter i Göteborg och Sundbyberg, finns på plats för att berätta om våra erbjudanden inom embedded och industriell IoT, som innefattar produktutvecklingstjänster, kompletta projektåtaganden och standardprodukter från våra partners. Vi kommer att visa exempel på produktplattformar från små processormoduler, till kompletta, kraftfulla fläktlösa system för fordon, liksom färdiga kundprodukter som tagits fram för olika IoT-applikationer. Tritech Göteborg kommer också att demonstrera vårt erbjudande inom Embedded Linux. Klockan 9.05 står Tritech på scenen och har en presentation som vi kallar ”Intelligence at the edge”, och som handlar om de växande behoven av inbyggda högprestanda plattformar för användningsområden som maskinseende, deep learning, datakommunikation m.m. Vi står redo i monter 44, välkomna!

> Registrera dig till TEC Gbg

> Kontakta oss direkt

> Till produkterna