Redovisningsekonom


OM TRITECH

Tritech är utvecklare av inbyggda, uppkopplade och intelligenta produkter och system. Vi skräddarsyr lösningar som knyter samman affären med tekniken och människorna. Våra ingenjörer ger små och stora företag en extra innovationsmuskel med hjälp av tekniska expert -och utvecklingstjänster. Begreppet Internet of Things myntades 1999 av Kevin Ashton. Tritech har jobbat med det sedan 1992. We turn technology into business.

OM TJÄNSTEN

I rollen som redovisningsekonom kommer du att ansvara för löpande bokföring, fakturering samt bokslutsarbete för fyra bolag. Det är viktigt att du tycker om att arbeta i ett högt tempo med varierande arbetsuppgifter. Vi ser gärna att du har erfarenhet från olika ekonomisystem, har du arbetat i Navision är detta meriterande.

KVALIFIKATIONER

Vi söker dig som har några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Har du arbetat brett med ekonomi och är van vid stora flöden ser vi detta som mycket positivt. Du är van vid att arbeta både med administration, bokföring samt bokslutsarbete/deklarationer. Vidare önskar vi att du:

  • Har goda kunskaper i Excel

  • Behärskar engelska i tal och skrift

  • Har goda kunskaper i Officepaketet

  • Är strukturerad och noggrann

MÖJLIGHETER

Nu har du möjlighet att få arbeta i en spännande bransch. Du kommer även få möjlighet att växa in i din roll som ekonom på Tritech och för rätt person finns det möjlighet till överrekrytering. Om du är en person som gillar fart och fläkt är detta tjänsten för dig!

LÄS MER OM -OCH SÖK TJÄNSTEN HÄR

LÄS MER OM VILKA VI ÄR

LÄS MER OM VAD VI GÖR