Embedded Conference Finland 2018

 

Tritech är på Embedded Conference Finland

 

"Artificial Intelligence. Machine Learning. Autonomous Systems. Soon it will be everywhere. Making your devices smarter. Making your life easier. Making your IoT system meaningful." Så beskriver Embedded Conference sin mässa för 2018 och självklart vill Tritech vara där IoT och front edge teknologi är. 

 

Kom och hälsa på oss på Embedded Conference Finland. Jag och mina finska kollegor Jari Laurinen och Jarmo Eskelinen kommer att visa produkter från partners som Congatec, Aaeon, Innodisk and Aetina. Vi kommer även att hålla en presentation på ämnet "Intelligence at the edge", som fokuserar på high performance embedded computing lösningar för fog -och edge applikationer. Vi ses där!

 

/ Patrik Björklund
Director of Sales at Tritech

 

 

TRITECH

Tritech erbjuder standardprodukter, design och supporttjänster samt anpassade lösningar till de inbyggda och industriella IoT-marknaderna. Ihop med ledande teknikföretag levererar vi intelligenta och uppkopplade system som möjliggör våra kunders applikationer. We turn technology into business. 

Läs mer på Tritechs produkter.

 

 

 

Dela på Facebook
Dela i Twitter
Dela i LinkedIn
Dela i Google+
Gilla denna nyhet
Please reload

  • Facebook - Grey Circle
  • LinkedIn - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle

Sociala medielänkar

Kontor

Solna (HQ) Tel. +46 8 410 120 00

Göteborg      Tel. +46 31 763 38 00

Linköping Tel. +46 13 211 880

Helsingfors  Tel. +35 8 40 829 76 60

Kontakta oss

OBS: Enligt GDPR-lagen ber vi er att ej uppge några personuppgifter i fritextfältet ovan.