Embedded Conference Finland 2018


Tritech är på Embedded Conference Finland

"Artificial Intelligence. Machine Learning. Autonomous Systems. Soon it will be everywhere. Making your devices smarter. Making your life easier. Making your IoT system meaningful." Så beskriver Embedded Conference sin mässa för 2018 och självklart vill Tritech vara där IoT och front edge teknologi är.

Kom och hälsa på oss på Embedded Conference Finland. Jag och mina finska kollegor Jari Laurinen och Jarmo Eskelinen kommer att visa produkter från partners som Congatec, Aaeon, Innodisk and Aetina. Vi kommer även att hålla en presentation på ämnet "Intelligence at the edge", som fokuserar på high performance embedded computing lösningar för fog -och edge applikationer. Vi ses där!

/ Patrik Björklund Director of Sales at Tritech

TRITECH

Tritech erbjuder standardprodukter, design och supporttjänster samt anpassade lösningar till de inbyggda och industriella IoT-marknaderna. Ihop med ledande teknikföretag levererar vi intelligenta och uppkopplade system som möjliggör våra kunders applikationer. We turn technology into business.

Läs mer på Tritechs produkter.