Bli studentambassadör

8/29/2018

Tritech söker en studentambassadör för att vidareutveckla varumärkeskännedomen på KTH i Stockholm. Du får projektansvar, tillträde till teknikkvällar, föreläsningar, workshops och en mentor som gått ut KTH och nu är verksam i yrkeslivet. Till annonsen!

 

OM TRITECH

Tritech är ett tekniskt utvecklingshus som tar fram intelligenta produkter och system. Vi realiserar innovationer, tjänster och prylar inom IoT och arbetar för såväl större etablerade bolag som startups.

 

 

 

 

 

Dela på Facebook
Dela i Twitter
Dela i LinkedIn
Dela i Google+
Gilla denna nyhet
Please reload

Kontakt

Sundbyberg Tel. +46 8 410 120 00

Göteborg      Tel. +46 31 763 38 00

Helsingfors  Tel. +35 8 40 829 76 60

info@tritech.se

  • Facebook - Grey Circle
  • LinkedIn - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle

Sociala medielänkar