Introduce a girl to engineering Day


För första gången slår Tritech upp sina dörrar för IGE Day!

Introduce a Girl to Engineering Day är ett initiativ från kvinnliga ingenjörer och ingenjörsstudenter för att öka intresset för teknik och ingenjörskap bland unga tjejer. Företag, organisationer och högskolor runt om i Sverige bjuder denna dag in unga tjejer för en dag av aktiviteter för att ge dem en inblick i hur det är att jobba som ingenjör. Det första eventet arrangerades 2014, då 13 företag och mer än 300 tjejer deltog. Förra året deltog mer än 90 företag och 1800 tjejer.

Känner du en ung tjej i åldern 13-19 år som kan få upp ögonen för teknik? Anmälan skickas in online innan den 10e mars, begränsat antal platser där principen "först till kvarn får mala" gäller. All info du behöver finner du nedan, hjärtligt välkommen!

IGE Day - Anmälan online (Länk i nytt fönster)

IGE Day hos Tritech - Inbjudan (PDF)

Mer om IGE Day (Länk i nytt fönster)

Tritechs kontaktperson är Johanna Nordlöf