Årets företagare 2018

 

Vår eminente ekonomichef Hans-Erik har tillsammans med Tritech blivit utsedd till årets företagare i Sundbyberg 2018 och tävlar nu om den nationella titeln. Motiveringen löd som följer: 

 

Tritech är ett framtidsföretag och ett tekniskt utvecklingshus med expertis inom uppkopplade industriella system, Internet of Things. Företaget startades 1991 och har idag 130 medarbetare. Då företaget hela tiden arbetat i nära samarbete med sina kunder och inom många olika branscher har de inte bara lockat många duktiga medarbetade, de har även levererat mer än 600 produkter och lösningar till marknaden. Exempelvis; fordonselektronik, lönsammare mjölkproduktion, falldetektion, orbitalborrning, biometrisk datainsamling, smarta energisystem m.m. Deras framgångsfaktor är att de levererar kostnadseffektiva helhetslösningar från idé till färdig produkt, alltid med kunden i fokus. Tillsammans med ett antal branschkollegor har Tritech även medverkat till att ta fram en färdplan till ett Fossilfritt Sverige. Arbetet har nu lämnats över till klimat- och miljöminister Isabella Lövin (MP) och näringsminister Ibrahim Baylan (S). Färdplanen tydliggör hur digitaliseringsbranschen, tillsammans med kunder, politiker och andra beslutsfattare kan möjliggöra en omställning till ett fossilfritt Sverige. 

 

Grattis till oss! 

Taggar:

Dela på Facebook
Dela i Twitter
Dela i LinkedIn
Dela i Google+
Gilla denna nyhet
Please reload

Kontakt

Sundbyberg Tel. +46 8 410 120 00

Göteborg      Tel. +46 31 763 38 00

Helsingfors  Tel. +35 8 40 829 76 60

info@tritech.se

  • Facebook - Grey Circle
  • LinkedIn - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle

Sociala medielänkar