Årets företagare 2018


Vår eminente ekonomichef Hans-Erik har tillsammans med Tritech blivit utsedd till årets företagare i Sundbyberg 2018 och tävlar nu om den nationella titeln. Motiveringen löd som följer:

Tritech är ett framtidsföretag och ett tekniskt utvecklingshus med expertis inom uppkopplade industriella system, Internet of Things. Företaget startades 1991 och har idag 130 medarbetare. Då företaget hela tiden arbetat i nära samarbete med sina kunder och inom många olika branscher har de inte bara lockat många duktiga medarbetade, de har även levererat mer än 600 produkter och lösningar till marknaden. Exempelvis; fordonselektronik, lönsammare mjölkproduktion, falldetektion, orbitalborrning, biometrisk datainsamling, smarta energisystem m.m. Deras framgångsfaktor är att de levererar kostnadseffektiva helhetslösningar från idé till färdig produkt, alltid med kunden i fokus. Tillsammans med ett antal branschkollegor har Tritech även medverkat till att ta fram en färdplan till ett Fossilfritt Sverige. Arbetet har nu lämnats över till klimat- och miljöminister Isabella Lövin (MP) och näringsminister Ibrahim Baylan (S). Färdplanen tydliggör hur digitaliseringsbranschen, tillsammans med kunder, politiker och andra beslutsfattare kan möjliggöra en omställning till ett fossilfritt Sverige.

Grattis till oss!