Tritech mot ett rekordår

11/26/2019

 

 

År 2019 kommer att bli ett rekordår för Tritech. Koncernen växer med mer än 20% från föregående år och vi ser ut att landa runt 200 mkr i omsättning. Lönsamheten är också på rekordnivå, vilket såklart är lika roligt!

 

Trots farhågor på marknaden om en konjunkturnedgång ser vi en organisk tillväxt som är fortsatt stark även för nästa år. Vi har vunnit strategiska projekt under året som ger oss affärer under längre tid och vi sitter i diskussioner kring ett par nya också. Detta gör att vi ser med tillförsikt på framtiden. Tillsammans med en synnerligen stark finansiell position gör att vi ser möjligheter i kommande marknad, även om det skulle komma konjunkturförändringar som kan innebära utmaningar för en del bolag. Då står vi redo att agera för eventuella förvärv eller andra offensiva satsningar!

 

Tack till kunder, anställda och samarbetspartners som fortsätter tro på oss

och som bidrar eller bara följer vår fortsatta framgångsresa

 

Tritech Technology Group | Hasse Wikman

 

Taggar:

Dela på Facebook
Dela i Twitter
Dela i LinkedIn
Dela i Google+
Gilla denna nyhet
Please reload

  • Facebook - Grey Circle
  • LinkedIn - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle

Sociala medielänkar

Kontor

Sundbyberg (HQ) Tel. +46 8 410 120 00

Göteborg      Tel. +46 31 763 38 00

Linköping Tel. +46 13 211 880

Helsingfors  Tel. +35 8 40 829 76 60

Kontakta oss

OBS: Enligt GDPR-lagen ber vi er att ej uppge några personuppgifter i fritextfältet ovan.