Tritech flyttar till helt nya lokaler


Efter nästan 8 år på samma adress i Sundbyberg är det helt klart dags för förnyelse. Vi har letat efter lokaler som kan förena ett hållbart arbetssätt, både för våra anställda och för verksamheten, och vi har tillslut landat vid totalrenoverade lokaler i Solna Strand. Vattennära läge (egen strand med kanotled) och närhet till motions- och vandringsleder tillsammans med ett fräscht, inbjudande kontor tror vi kommer skapa ett riktigt gott och balanserat arbetsklimat.

Precis utanför lokalerna finns en båt som tar oss direkt från kajen till innerstan. För de tillfällen vi vill vistas bland mer folk än i förorten...

Vi är riktigt taggade inför denna flytt och tror på ett mycket positivt lyft för verksamheten.

Flyttlasset går i oktober 2020 - stay tuned!