Ted Mattson till Tritech Solutions

 

Efter ett mycket starkt 2019 tar bolaget nästa steg och utökar ledning och säljstyrka med Ted Mattsson. Ted börjar den 2 mars som Strategic Account Manager med fokus på produkt- och lösningsaffärer. Ted kommer närmast ifrån Sensor ECS AB där han har jobbat som VD sedan 2007. Ted har mer än 20 års erfarenhet inom inbyggda system och har tidigare jobbat med Tritech Solutions VD, Jörgen Carlsson.

 

Ted kommer att ingå i företagets ledning och rollen SAM innebär fokus på affärsutveckling gentemot strategiska nyckelkunder. Han ser bolaget med sin ingenjörskompetens inom både hård- och mjukvaruutveckling som mycket spännande och har vana av att driva större affärer hela vägen från idé-stadiet till färdig leverans.

 

För många kunder blir det en allt större utmaning att klara av att själva definiera, utveckla och underhålla alla de system, plattformar och delsystem de behöver i sin produktportfölj. Jag lockades av Tritech speciellt för att man kan erbjuda kunderna kompletta lösningar med såväl hård- som mjukvara, baserat på både COTS-lösningar och utvecklingsprojekt.”, säger Ted Mattsson.

 

Jörgen Carlsson ser alla förutsättningar för fortsatt stark, lönsam tillväxt där kundnöjdhet är en förutsättning för framgång. Speciellt användbar, enligt Jörgen, blir Teds erfarenhet som affärsman och ledare, vilket är nödvändigt i ett bolag med stark tillväxt som Tritech Solutions.

 

Vi är mycket nöjda med att ha rekryterat Ted. Han har såväl gedigen erfarenhet som mycket goda ”track records” inom embeddedbranschen. Med Teds kompetens och kontaktnät tillför vi en ny dimension i ett redan framgångsrikt team. Vi ser fram emot ett mycket lovande 2020” , säger Jörgen Carlsson

 

För mer information kontakta:

Jörgen Carlsson, VD Tritech Solutions AB
+46 0705 40 14 10
jorgen.carlsson@tritech.se

 

Dela på Facebook
Dela i Twitter
Dela i LinkedIn
Dela i Google+
Gilla denna nyhet
Please reload

  • Facebook - Grey Circle
  • LinkedIn - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle

Sociala medielänkar

Kontor

Solna (HQ) Tel. +46 8 410 120 00

Göteborg      Tel. +46 31 763 38 00

Linköping Tel. +46 13 211 880

Helsingfors  Tel. +35 8 40 829 76 60

Kontakta oss

OBS: Enligt GDPR-lagen ber vi er att ej uppge några personuppgifter i fritextfältet ovan.