Ny VD för Tritech Technology

Dean Tosic har utsetts till ny VD för Tritech och tillträdde sin tjänst 9 mars 2020 . Dean har en lång erfarenhet från ledande befattningar inom industriföretag såväl som konsultverksamheter. Han kommer senast från Altran där han verkat som Divisionsdirektör för Industridivisionen i Skandinavien.

"Jag är oerhört glad över att ha fått ägarnas förtroende att leda Tritech. Med intåget av 5G, högre tillgänglighet av sensorer och en ökad insikt och erfarenhet hos industrin av teknikens tillämpningar för att driva nya intäkter och minska kostnader ser jag att marknaden för lösningar inom IOT och komplexa system kommer fortsätta sin starka tillväxt i många år framåt. Tritech har en unik historik och marknadsposition med mycket starka referenser och en fantastisk kompetens. Jag ser fram emot att få möta mina nya kollegor, kunder och partners för att påbörja vår gemensamma resa." säger Dean.

Med sin långa bakgrund från företag som Ericsson, Capgemini och Climeon kommer Dean tillföra mycket erfarenhet till Tritech och vi hälsar honom varmt välkommen i sin nya roll.” säger Per Vannesjö, styrelseordförande Tritech.

För vidare information hänvisas till:

Dean Tosic, VD Tritech Technology AB,

Per Vannesjö, styrelseordförande Tritech Technology AB.

Tritech Technology är ett tekniskt utvecklingshus som realiserar nästa generations produkter och lösningar inom industriell IoT, AI, maskininlärning, avancerade inbyggda system och trådlös kommunikation. Vi tar oss an projekt från både större etablerade bolag och start-ups, och vi hjälper våra kunder i hela processen från idéframtagning till färdig produkt. Bolaget och dess dotterbolag omsätter mer än 200 mkr, med c:a 150 medarbetare och har verksamheter i Stockholm, Göteborg, Linköping samt Helsingfors.

Dean Tosic, 0705-19 19 87, dean.tosic@tritech.se

Per Vannesjö, 070-572 28 14, per.vannesjo@amymone.se