Tritech Solutions skriver distributionsavtal med Diamond Systems


Diamond Systems är ytterligare en ny partner hos oss på Tritech Solutions. Vi ser många fördelar med deras produkter och tajmingen kunde inte vara bättre. I skrivande stund kommer flera nya häftiga produkter lanseras och vi har valt ut några som vi presenterar närmare nedan.


EPSM-10GX4 FLOYD STEVIE


EPSM-10GX4 är den senaste Layer 2/3 managerade switchmodulen med 4st 10Gigabit fiberportar och 24st 1Gigabit portar. Storleks-mässigt jämförbart med ett kreditkort så kan denna switch kostnadseffektivisera kundernas egna produkt-design till ett enkelt kretskort (carrier) med kontaktdon och LEDar. EPS-24G4X är Diamond Systems egna kompletta switch som inkluderar EPSM-10GX4 modulen ovan. Samtliga 24 1Gbps portarna är utdragna till robusta latching kontakter och alla 4 10Gbps är utdragna till SFP+ portar.


Floyd är Diamond Systems nyaste NVIDIA Jetson produkt. Bärarkortet är tillgängligt i två versioner, en billigare och en fullfjädrad version. Support för upp till 3st dual/quad MIPI/CSI kameraingångar och 2 Gigabit LAN samt en mängd andra I/O. De stöder både GPU modulerna Jetson Nano (billig men för många tillräcklig prestanda) och Jetson Xavier NX (en AI superdator i miniformat) och finns som Jetbox-Floyd, en Box-PC förladdad med Linux OS. Kontakta oss för offert och utvärderingsexemplar.


Stevie är Diamond Systems plattform för NVIDIA’s värsting till GPU modul som heter Jetson AGX Xavier. Även här finns två varianter av bärarkortet att välja på samt färdigt Box-PC system. Optimerad för AI och maskininlärning och bildbehandling eller liknande applikationer med upp till 30 TeraOps prestanda. Klicka på länken för ytterligare information.

Du har visionen - Vi har lösningen! Kontakta oss!